Omleta cu sofran si coriandru

Printeaza

Omleta cu sofran si coriandru din: ouă, ulei, sapă, ceapa, ofran, coriandru, sare, piper, lămâie, iaurt.

Ingrediente:Omleta cu sofran si coriandru

  • 6 ouă
  • 6 linguri ulei
  • 1 ceaşcă sapă
  • 2 cepe
  • 2 linguriţe şofran
  • 2 linguriţe coriandru
  • sare
  • piper
  • 1 lămâie
  • 3 linguriţe iaurt

Mod de preparare:

Se taie roşiile în cubuleţe mai mari şi ceapa rondele fine. Se pun la fiert în supa clocotită şi se adaugă sarea, piperul, şofrănul şi coriandrul.

Se lasă să fiarbă aproximativ zece minute şi se trece prin sită. Se prepară omleta într-o tigaie şi se aşază pe platoul de servire. Se pun deasupra roşiile şi ceapa.

In supa rămasă, răcită, se toarnă iaurtul şi sucul de lămâie, obţinându-se un sos nu prea consistent. Se servesc împreună.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.