Omleta pufoasa cu cascaval

Printeaza

Omleta pufoasa din: lipie, albusuri, lapte, ulei de masline, cascaval.

Ingrediente:Omleta pufoasa cu cascaval

  • 1 lipie
  • 3 albusuri
  • lapte
  • ulei de masline
  • cascaval

 

Mod de preparare:

Incalzeste o lipie in cuptorul cu microunde pentru 15-20 de secunde. Amesteca trei albusuri cu putin lapte si torna mixtura intr-o tigaie unsa cu ulei de masline. Cand omleta este aproape gata, presara cascaval dat prin razatoare.

Apoi pune preparatul intr-o lipie si ruleza bine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.