Omletă mocănească cu garnitură din tocăniţă din carne de miel cu castraveţi verzi, roşii şi telemea

Printeaza

Omletă mocănească cu garnitură din tocăniţă din carne de miel cu castraveţi verzi, roşii şi telemea

Ingrediente:Omletă mocănească cu garnitură din tocăniţă din carne de miel cu castraveţi verzi, roşii şi telemea

  • 9 ouă
  • 500 g castraveţi verzi
  • 500 g came de miel
  • 3 legături mărar
  • 220 g roşii
  • 1ceapă
  • sare
  • piper
  • 150 g brînză telemea
  • 4 linguri smîntînă
  • 150 g ulei
  • 30 g făină

 

Mod de preparare:

Ceapa tocată se sotează cu 80 g ulei, apoi se adaugă castraveţii curăţaţi tăiaţi julien, sare, apoi roşiile curăţate şi tăiate, mărarul tocat, carnea de miel friptă tăiată julien, făina, telemeaua rasă şi 3 linguri smîntînă.

Se fierb toate 5 minute. Se prepară omleta cu ouăle, 1 lingură smîntînă şi sare şi se pune pe ea în mijloc (în lung) compoziţia.

Se rulează şi se aşază pe un pla­tou oval.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Omleta_cu_fasole_verde

Omleta cu fasole verde

Omleta cu fasole verde din: oua, fasole, unt, telemea, smantana, marar, rosii, busuioc, ulei, sare, piper. Ingrediente: 300 g fasole verde 80 g unt 4 ouă 150 g telemea de oaie 2 linguri smântână mărar piper roşii busuioc 2 linguri ulei   Mod de preparare: Fierbi 15 minute fasolea în apă cu sare şi o […]

Omleta_la_cuptor_cu_legume

Omleta la cuptor cu legume

Omleta la cuptor cu legume din: ceapa, ciuperci, ardei, dovlecel, branza, oua, ulei. Ingrediente: 2 cepe verzi 150 g ciuperci 1 ardei gras roşu 1 ardei gras galben 1 dovlecel 100 g brânză feta 4 ouă ulei   Mod de preparare: Incingi cuptorul. Tai ceapa verde, ciupercile şi dovlecelul felii, iar ardeii fâşii. Fărâmiţezi brânza […]

Omleta cu ciuperci, ceapa si marar

Omleta cu ciuperci, ceapa si marar

Omleta cu ciuperci, ceapa si marar din: ciuperci, oua, ceapa, unt, marar, sare, piper. Ingrediente: 500 g ciuperci 3 ouă 1 ceapă sare piper 1 lingură unt mărar Mod de preparare: Speli bine ciupercile şi le tai feliuţe. Topeşti untul şi căleşti ceapa tăiată, presari sare şi piper, apoi adaugi ciupercile. Le ţii până când […]

Omleta romaneasca cu branza de oi

Omleta romaneasca cu branza de oi

Omleta romaneasca cu branza de oi din: oua, smantana, branza de oi, sare, patrunjel, marar, unt. Ingrediente: 4 ouă 2 linguri smâmtână 200 g brânză de oi sare pătrunjel mărar 50 g unt   Mod de preparare: Se bat ouăle, dar nu prea tare, se adaugă sare, verdeaţă şi smântână. Se pune, într-o tigaie, unt, […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.