Omleta la cuptor cu legume

Printeaza

Omleta la cuptor cu legume din: ceapa, ciuperci, ardei, dovlecel, branza, oua, ulei.

Ingrediente:

  • 2 cepe verzi
  • 150 g ciuperci
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 dovlecel
  • 100 g brânză feta
  • 4 ouă
  • ulei

 

Mod de preparare:

Incingi cuptorul. Tai ceapa verde, ciupercile şi dovlecelul felii, iar ardeii fâşii. Fărâmiţezi brânza feta.

Separat, într-un bol, baţi cele 4 ouă şi le amesteci cu legumele şi brânza. Răstomi compoziţia într-un vas uns cu puţin ulei şi o dai la cuptor 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.