Omleta cu gem si rom

Printeaza

Omleta cu gem si rom din: oua, gem sau dulceata, margarina, rom, zahar farin, sare.

Ingrediente:Omleta cu gem si rom

  • 10 ouă
  • gem sau dulceaţă
  • 100 g margarină
  • 50 ml rom
  • 50 g zahăr farin
  • 10 g sare

 

Mod de preparare:

Baţi albuşurile spumă şi apoi le amesteci cu gălbenuşurile şi cu un praf de sare.

Compoziţia obţinută d torni peste margarina înfierbântată şi prăjeşti omleta pe ambele părţi.

Când e gata, rulezi omleta, punând la mijloc gem sau dulceaţă.

Presari zahăr farn şi stropeşti omleta cj rom. Dacă doreşti, poţi servi omle­ta flambată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.