Omletă cu fructe de mare

Printeaza

Omletă cu fructe de mare din: cocktail de fructe de mare, oua, sare, piper, boia iute si ulei de masline extravirgin.

Ingrediente:

  • 400 g cocktail de fructe de mare congelate (caracatica, crevete, scoici)
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • 4 linguri ulei de masline extravirgin

 

Mod de preparare:

Se decongelează cocktailul de fructe de mare şi se pune la fiert în ap_ă praf de sare, lăsându-se timp de zece minute. Se bat ouăle cu un praf de sare, piper şi boia iute.

Se încinge uleiul, se adaugă fruc­tele de mare şi se mai călesc cinci minute.

Se adaugă ouăle bă­tute şi se lasă până se încheagă omleta. Se scoate pe o farfurie, se adaugă puţină verdeaţă şi se serveşte cu salată de roşii.

Omletă cu fructe de mare

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Adriana Valentina

    Pacat ca nu pot sa vad omleta cu fructe de mare, tare curioasa eram sa vad cum arata 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.