Omleta cu praz

Printeaza

Omleta cu praz din: praz, patrunjel, oua, unt, sare, piper, parmezan, rucola, seminte de pin, busuioc.

Ingrediente:Omleta_cu_praz

  • partea albă a unui praz
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 4 ouă
  • 60 g unt
  • sare
  • piper

Pentru garnitură:

  • 30 g parmezan
  • 150 g rucola
  • câteva seminţe pin
  • 3-4 frunze busuioc proaspăt

 

Mod de preparare:

Prazul tăiat rondele se pune la călit în jumătate din cantitatea de unt. Se presară sare şi piper şi se amestecă bine pentru a evita prinderea.

Se bat ouăle spumă, se adaugă, pătrunjelul tocat fin si restul untului si se toarnă compoziţia în tigaie. Se lasă pe foc un minut, cât să se încingă omleta un pic, apoi se dă vasul la cuptor pentru terminarea coacerii.

Se serveşte cu salată de rucola cu parmezan, seminţe de pin si busuioc.

Omleta cu praz

Omleta_cu_praz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.