Omleta cu papadie

Printeaza

Omleta cu papadie din: boboci de papadie, oua, unt, sare, piper.

Ingrediente:Omleta cu papadie

  • 1 cană boboci de papadie
  • 50 g unt
  • 4 oua
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Se spală 1 cană boboci de păpădie în mai multe ape, se scurg şi se prăjesc în 50 g unt, până se umflă puţin. Se adaugă 4 ouă bătute, sare şi piper.

Inainte de a servi, se pun deasupra 100 g frunze de păpădie spălate şi tăiate mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.