Omleta cu orez

Printeaza

Omleta cu orez

Ingrediente:Omleta cu orez

  • 5 ouă
  • 2 roşii potrivite
  • puţin pesmet
  • un praf de zahăr
  • 1 lingură orez
  • 50 g unt
  • 1 ceapă
  • 1/2 ceaşcă lapte
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţăm roşiile de pieliţă şi de seminţe. Dăm sare şi. piper, presărăm un praf de zahăr şi le tăvălim în puţin pesmet, le dăm prin făină şi le prăjim ca chifte­lele.

Fierbem orezul în apă cu puţin unt şi sare, sau în zeamă de carne. Pregătim ceapa tocată şi o amestecăm cu orezul. Batem ouăle cu sare şi piper şi le ames­tecăm cu orezul.

Facem o omletă., o rulăm pe o farfu­rie şi o garnisim cu roşiile prăjite. La această omletă putem întrebuinţa un rest de pilaf din ajun.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Nu e rea omleta; o s-o repet.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.