Omletă cu mortadella

Printeaza

Omletă cu mortadella

Omletă cu mortadella

Ingrediente:

  • 300 g mortadella
  • 4 ouă
  • doi ardei capia
  • un dovlecel
  • salată verde
  • sare, piper
  • o ceapă
  • ulei de floarea-soarelui
  • mărar
  • pătrunjel

Preparare:

Mortadella se taie în fâşii lungi şi se pune pe o farfurie. Ardeii capia se spală, se curăţă de seminţe şi se taie în felii.

Ceapa se curăţă de foi, se spală şi se toacă mărunt. Dovlecelul se spală, se taie pe jumătate, apoi bastonaşe subţiri.La fel se procedează şi cu feliile de ardei capia şi ceapa tocată.

Ouăle se bat cu o furculiţă şi se condimentează cu sare şi piper. Se încinge ulei într-o tigaie mai largă, se pun legumele călite, fâşiile de mortadella şi salata verde tăiată în bucăţi.

Se toarnă ouăle deasupra şi se lasă să se întărească. Se opreşte focul, se taie bucăţi şi se serveşte.

Se încinge ulei într-o tigaie şi se adaugă bastonaşele de dovlecei. Se călesc câteva minute, se scot cu o spumieră şi se pun într-un castron.

Omletă cu mortadella.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Eu cumpar din Lidl o mortadella foarte buna. O sa fac si eu o omleta cu ea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.