Omletă cu legume, marar si roşii uscate

Printeaza

Omletă cu legume, marar si roşii uscate

Omletă cu legume, marar si roşii uscate

Ingrediente:

  • 8 ouă
  • doi castraveţi verzi
  • doi ardei capia galbeni
  • 200 g broccoli
  • un dovle­cel
  • 200 g caşcaval
  • roşii cherry
  • măsline
  • sare
  • piper
  • ulei
  • un vârf de cuţit de praf de nucşoară
  • un vârf de cuţit de praf de usturoi
  • mărar
  • roşii uscate

 

Preparare:

Castraveţii şi ardeii capia se spală şi se taie în felii subţiri. Broccoli se spală şi se fierb timp de zece minute la foc mediu, apoi se lasă să se scurgă de apă. Se taie în bucăţi mai mici şi se pune într-un castron.

Dovlecelul se spală, se taie în felii subţiri şi se prăjeşte în ulei încins. Se scot din ulei şi se pun într-o strecurătoare ca să se scurgă uleiul. Ouăle se sparg într-un castron, se bat bine cu o furculiţă, apoi se adaugă praful de nucşoară şi praful de usturoi.

Se condimen­tează cu sare şi piper, se amestecă totul, se încinge ulei într-o tigaie şi se prăjesc pe rând patru omlete. Se servesc calde sau reci, alături de legumele crude, broc­coli fiert şi dovlecelul prăjit.

Caşcavalul se poate rade peste omletă sau se serveşte tăiat în felii, împreună cu roşiile şi măsli­nele. Peste omlete se presară mărar tocat şi se servesc. In omlete se mai pot adăuga şi roşii uscate.

Omletă cu legume

Omletă cu legume.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.