Omleta cu dovlecei si ceapa

Printeaza

Omleta cu dovlecei si ceapa din: oua, ceapa, unt, dovlecel, sare, piper.

Ingrediente:Omleta_cu_dovlecei_si_ceapa

  • 4ouă
  • 1 ceapă mică
  • 2 linguri unt
  • 1 dovlecel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai mărunt ceapa. Baţi ouăle cu piper, un praf de sare şi le amesteci cu ceapa. Topeşti untul şi tragi în tigaie dovlecelul spălat şi tăiat felii.

Când se înmoaie puţin, le scoţi cu o paletă şi, în sosul rămas, pre­pari omleta. O răstorni pe o farfurie şi o serveşti calda.

Omleta cu dovlecei si ceapa

Omleta_cu_dovlecei_si_ceapa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.