Omletă cu ciuperci, ceapa si smantana

Printeaza

Omletă cu ciuperci, ceapa si smantana

Ingrediente:Omletă cu ciuperci, ceapa si smantana

  • 6—7 ouă
  • 100 g ciuperci
  • 150 g unt
  • ceapă după gust
  • mărar şi pătrunjel verde
  • 200 g smîntînă
  • 1 linguriţă făină
  • sare

 

Mod de preparare:

Inăbuşim ciupercile cîteva minute în puţin unt, apoi le tăiem. Infierbîntăm unt într-o tigaie, adăugăm ceapă tocată, ciu­percile, puţină sare şi înăbuşim totul.

Cînd ciupercile sînt gata, presărăm pă­trunjel şi mărar tocat; adăugăm smîn­tînă amestecată cu făină şi lăsăm să fiar­bă puţin.

Prăjim omleta după reţeta obişnuită, şi punem ciupercile la mijloc, îndoind marginile înăuntru. Rulăm şi ser­vim pe o farfurie.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Fac des omleta la micul dejun.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.