Omleta cu cartofi, sunca si ceapa verde

Printeaza

Omleta cu cartofi, sunca si ceapa verde din: ouă, cartofi, şuncă, caşcaval, ceapă verde, sare, piper, ulei, unt.

Omleta cu cartofi, sunca si ceapa verde

Ingrediente:

  • 6 ouă
  • 6 cartofi fierţi în coajă, curăţaţi
  • 150 g şuncă
  • 250 g caşcaval ras
  • 1 legătură ceapă verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • unt, pentru uns

Mod de preparare:

Tai şunca şi cartofii cubuleţe. Baţi ouăle cu un praf de sare şi puţin piper.

Tai ceapa verde fin şi o căleşti uşor în ulei încins, adaugi cartofii, caş­cavalul, din care păstrezi puţin, ouăle şi laşi 5 minute.

Ungi un vas cu unt şi torni amestecul. Presari caşcavalul păstrat şi dai la cuptorul în­cins până când se gratinează. în momentul servirii mai poţi presăra caşcaval ras.

Omleta cu cartofi, sunca si ceapa verde

Omleta cu cartofi, sunca si ceapa verde

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.