Omleta cu cartofi, sunca si ceapa verde
PrinteazaOmleta cu cartofi, sunca si ceapa verde din: ouă, cartofi, şuncă, caşcaval, ceapă verde, sare, piper, ulei, unt.
Ingrediente:
- 6 ouă
- 6 cartofi fierţi în coajă, curăţaţi
- 150 g şuncă
- 250 g caşcaval ras
- 1 legătură ceapă verde
- sare
- piper
- 2 linguri ulei
- unt, pentru uns
Mod de preparare:
Tai şunca şi cartofii cubuleţe. Baţi ouăle cu un praf de sare şi puţin piper.
Tai ceapa verde fin şi o căleşti uşor în ulei încins, adaugi cartofii, caşcavalul, din care păstrezi puţin, ouăle şi laşi 5 minute.
Ungi un vas cu unt şi torni amestecul. Presari caşcavalul păstrat şi dai la cuptorul încins până când se gratinează. în momentul servirii mai poţi presăra caşcaval ras.
Omleta cu cartofi, sunca si ceapa verde
Pofta buna!