Omleta cu cartofi si ceapa

Printeaza

Omleta cu cartofi si ceapa din: cartofi, ceapa, patrunjel, oua, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Omleta_cu_cartofi_si_ceapa

  • 4 cartofi mari
  • 3 cepe albe
  • o legatura patrunjel
  • 6 oua
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se taie cartofii în rondele fine, la fel şi ceapa. Se pun rondelele de cartofi şi ceapa la prăjit într-o tigaie cu mult ulei, la foc mediu şi acoperit parţial pentru a accelera prăjirea.

Se bat ouăle spumă, se adaugă pătrunjel fin tocat şi apoi se pun cartofii, ceapa şi uleiul peste ouă, şi nu invers. Se amestecă bine, se adaugă sare şi piper, după care se prăjeşte 10 minute maximum.

După ce omleta s-a copt pe o parte, se întoarce şi se mai lasă 5 minute.

Omleta cu cartofi si ceapa

Omleta_cu_cartofi_si_ceapa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.