Omleta cu branza si ceapa verde

Printeaza

Omleta cu branza si ceapa verde din: oua, telemea de capra, ardei gras, ceapa verde, marar, kaizer, sare, piper, porumb.

Ingrediente:Omleta_cu_branza_si_ceapa_verde

  • 6 ouă
  • 100 g telemea de capră, puţin sărată
  • 1 ardei gras
  • 4-5 fire de ceapă verde
  • 1 legătură mărar
  • 100 g kaizer
  • sare
  • piper
  • boabe de porumb

Mod de preparare:

Baţi ouăle foarte bine. Sfărâmi brânza cu furculiţa într-un castron şi adaugi ouăle, boabele de porumb, sare (numai dacă brânza nu este foarte sărată), un praf de piper şi mărarul tocat fin.

Tai fideluţă ardeiul gras şi ceapa, dar pe aceasta nu prea fin. In tigaie pui o lingură cu ulei, feliuţe de kaizer, ceapa şi ardeiul.

Laşi 2-3 minute să se înăbuşe, apoi adaugi ouăle. Laşi să se coacă omleta pe o parte şi apoi, cu o spatulă, o întorci pe cealaltă parte.

După ce s-a copt, scoţi pe o farfurie şi o servesti fierbinte, cu ridichi şi ceapă verde.

Omleta cu branza si ceapa verde

Omleta_cu_branza_si_ceapa_verde

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Omleta cu ceapa si bacon

Omleta cu ceapa si bacon

Omleta cu ceapa si bacon din: oua, ceapa, bacon, usturoi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 6 ouă ceapă verde 2-3 felii bacon 1 căţel usturoi 1 lingură ulei sare si piper   Mod de preparare: Intr-un vas de cuptor se pun uleiul, ceapa şi usturoiul fin tocate. Se dă la cuptor 5 minute. Se bat ouăle […]

Omleta dietetica

Omleta cu spanac si ceapa verde

Omleta cu spanac si ceapa verde din: oua, spanac, ceapa, unt, sare, piper. Ingrediente: 4 oua 100 g spanac 100 g unt 2 fire ceapă verde  sare piper   Mod de preparare: In unt topit se pune ceapa tocată mărunt la călit şi se presară cu sare. Se adaugă spanacul tăiat şi se amestecă. Se […]

 

Omleta cu ceapa, rosii si patrunjel

Omleta cu ceapa, rosii si patrunjel

Omleta cu ceapa, rosii si patrunjel din: oua, rosii, ceapa, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 ouă 2 roşii mari 1 ceapă mare 1 legătură pătrunjel ulei piper şi sare, după gust   Mod de preparare: Roşiile, bine spălate şi curăţate de pieliţe, se opăresc cu apă fierbinte. Se trec prin râzătoare, apoi printr-o sită […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.