Omletă cu boboci de păpădie

Printeaza

Omletă cu boboci de păpădie

Ingrediente:Omletă cu boboci de păpădie

  • o cană de boboci de păpădie culeşi înainte de a înflori
  • 50 g unt sau margarină
  • 4 ouă
  • o mână de frunze de păpădie
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Speli bobocii de păpădie în mai multe ape, îi scurgi bine şi îi pui la prăjit în unt până se umflă puţin.

Adaugi ouăle bătute şi potriveşti de sare şi piper. înainte de a consuma omleta, presari deasupra frunze de păpădie spălate şi tăiate mărunt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.