Omleta cu ciuperci si spanac

Printeaza

O reteta de omleta cu ciuperci si spanac din: oua, spanac, ciuperci, smantana, ceapa rosie, ceapa verde, unt, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Omleta cu ciuperci si spanac

  • 6 oua
  • 200 g spanac
  • 4 ciuperci
  • 4 linguri smantana
  • 1 ceapa rosie
  • 2-3 codite de ceapa verde
  • 20 g unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureti ceapa roşie şi ciuperci­le, le speli, le feliezi şi le căleşti în unt topit amestecat cu ulei de măsline.

Separat, speli spana­cul sub jet de apă rece, îl scurgi bine şi îl opăreşti în apă cu sa­re 2-3 minute. Il scurgi din nou, îl toci mărunt şi îl amesteci cu ceapa şi ciupercile călite.

Baţi ouăle împreună cu smântână, sare şi piper, după gust, apoi le torni în tigaie peste spanac şi ciuperci.

Le laşi să se coacă, la foc potrivit, rumenind-o pe ambele părţi. Serveşti omleta caldă, garnisită cu codiţe de ceapă verde.

Omleta cu ciuperci si spanac

Omleta cu ciuperci si spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.