Omleta cu ceapa verde

Printeaza

Omleta cu ceapa verde din: oua, rosii, ceapa verde, patrunjel, sare, ulei, piper.

Ingrediente:Omleta cu ceapa verde

  • 4 ouă
  • 3 roşii potrivite
  • 1 lingură sare
  • 1 ceapă verde
  • 3 linguri pătrunjel verde
  • ulei
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală roşiile, se curăţă de pieliţe şi se opăresc cu apă fierbinte. Se pasează prin râzătoare. Ceapa tăiată mărunt se căleşte în ulei încins până ce începe să îşi schimbe culoarea.

Se adaugă roşiile, amestecându-se bine.

Se bat ouăle separat într-un vas, omogenizându-se cu pătrunjel tocat fin, piper şi sare. Se toarnă peste vasul în care s-au pregătit roşiile, imediat ce acestea au început să fiarbă, amestecându-se repede.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.