Omleta cu ceapa si branza

Printeaza

Omleta cu ceapa si branza din: cartofi, ulei, ceapa, oua, cascaval.

Ingrediente:Omleta cu ceapa si branza

  • 500 g cartofi, tăiaţi felii
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă roşie, tăiată julien
  • 6 ouă
  • 150 g caşcaval sau telemea, răzuite

 

Mod de preparare:

Fierbe cartofii în apă clocofindă cu sare 5 minute, scurge de lichid.

Incinge uleiul şi prăjeşte ceapa 7-8 min, până când se înmoaie. Adaugă cartofii, amestecă pentru a se unge uniform. Prăjeşte 5 minute, până când se rumenesc.

Bate ouăle, adaugă brănza şi un praf de piper negru, proaspăt măcinat.

Toarnă ouăle în vas şi ţine pe foc 5 minute, până ce baza se coagulează.

Dă la gril 5 minute, pentru a se rumeni.

Serveşte cu salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.