Omleta bogata

Printeaza

Omleta bogata din: oua, morcov, dovlecel, unt, cascaval, sare.

Ingrediente:Omleta_bogata

  • 10 oua
  • un morcov fiert
  • un dovlecel
  • 50 g unt
  • 100 g cascaval ras
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, se sparg ouăle. Apoi, se bat bine cu sare până ce se formează o spumă uşoară. In prealabil, se fierbe morco­vul curăţat şi spălat, după care se taie cubuleţe şi se amestecă în compoziţia de ouă.

Un vas termorezistent se unge cu unt şi se toarnă ames­tecul de ouă. Dovlecelul se spală bine si se taie rondele potrivite. Se aşază apoi rondele de dovlecel peste compoziţia de ouă şi se presară caşcavalul ras. Se dă la cuptor, în jur de 20 de minute.

Omleta bogata

Omleta_bogata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.