Ochiuri în pârjoale

Printeaza

O reteta de ochiuri in parjoale din: carne tocata, paine, galbenus, usturoi, maghiran, ulei, unt, oua, piper, sare si patrunjel.

Ingrediente:Ochiuri în pârjoale

  • 500 g carne tocată
  • 2 felii pâine înmuiată în lapte
  • 1 gălbenuş crud
  • 5-6 căţei de usturoi
  • 1 vârf cuţit de măghiran pesmet
  • 50 ml ulei
  • 50 g unt sau margarină
  • 6 ouă
  • piper
  • sare
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Luaţi un castron şi pui carnea, pâinea, gălbenuşul, sarea, piperul, usturoiul, măghiranul şi pătrunjelul verde. Amestecaţi bine ingredientele şi faceţi pârjoale, pe care le tăvăleşti prin pesmet, apăsaţi la mijloc cu lingura, astfel încât să se facă o adâncitură.

Încălziţi uleiul într-o cratiţă şi puneţi pârjoalele. În fiecare adâncitură spargeţi câte 1 ou. Serviţi pârjoalele fierbinţi.

Ochiuri în pârjoale

Ochiuri în pârjoale

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.