Ochiuri in bacon

Printeaza

Ochiuri in bacon din: oua, smantana, bacon, cascaval, unt, sare, piper.

Ingrediente:Ochiuri in bacon

  • 4 ouă
  • 4 linguri smântână de gătit
  • 2 linguri caşcaval
  • 4 felii bacon
  • un pic de unt
  • verdeaţă, după gust
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare: 

Formele de brioşe se ung cu foarte puţin unt. Se pune câte o felie de bacon în fiecare formă, pe laterale. Se amestecă smântână cu sare, piper şi caşcaval şi se repartizează în forme.

Se pune câte un ou deasupra, verdeaţă şi se dau formele la cuptor pentru 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.