Ochiuri in cupe de rosie

Printeaza

Ochiuri in cupe de rosie din: rosii, oua, camembert, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 roşii mari rotunde
  • 2 ouă
  • 1 bucată camembert sau caşcaval ras
  • busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie căpăcelul de la roşii şi se golesc de miez cu atenţie. Se aşază fiecare într-o formă mică, pe măsură. Se sărează, se piperează şi se presară busuioc în interiorul roşiilor.

Se sparge în fiecare roşie câte un ou şi se acoperă cu câte două felii subţiri de camembert sau caşcaval. Se dau 25 minute la cuptorul încins la 200°C.

Ochiuri in cupe de rosie

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.