Nuggets de pui cu sos barbeque

Printeaza

Nuggets de pui cu sos barbeque din: maioneza, piept de pui, pesmet, fulgi de porumb, cartofi prajiti, salata, zahar, otet din vin, ketchup, sos worcestershire, paprika.

Ingrediente:Nuggets_de_pui_cu_sos_barbeque

  • 2 linguri maioneza
  • 2 fileuri piept de pui, fara piele, taiat in bastonase
  • 25 g de pesmet proaspat
  • 25 g fulgi de porumb, zdrobiti usor
  • cartofi prajiti sau salata, pentru servit

pentru sosul barbeque:

  • 25 g de zahar brun
  • 2 linguri de otet din vin
  • 4 linguri de ketchup
  • 1 lingura de sos Worcestershire
  • 1/2 lingurita de paprika

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 220°C. Pentru a face sosul barbeque, pune toate ingredientele într-o cratiţă împreună cu 6 linguri de apă, adu totul la punctul de fierbere şi lasă lichidul să se evapore în decurs de 5 minute. Intre timp, într-un bol, tăvăleşte bucăţile de pui în maioneză.

Amestecă pesmetul cu fulgii de porumb, puţină sare şi piper. Tăvăleşte puiul prin amestecul de pesmet. Aşază bucăţile de carne într-o tavă şi dă-le la cuptor 10 minute, până devin fragede şi suculente. Serveşte-le cu sosul şi cu cartofi prăjiţi sau cu salată.

Nuggets de pui cu sos barbeque

Nuggets_de_pui_cu_sos_barbeque

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.