Nucă condimentată la cuptor cu garnitură de macaroane cu ciuperci şi parmezan

Printeaza

Nucă condimentată la cuptor cu garnitură de macaroane cu ciuperci şi parmezan

 

Ingrediente:Nucă condimentată la cuptor cu garnitură de macaroane cu ciuperci şi parmezan

  • 1,200 kg nucă de viţel
  • 400g roşii
  • 6 ardei graşi
  • 1 ceapă
  • 5 căţei us­turoi
  • 150 g ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 150 g măsline verzi
  • 200 g macaroane
  • 60 g unt
  • 40 g caşcaval
  • 150 g ciuperci
  • 1/2 pahar de vin

 

Mod de preparare:

Se prepară nuca pentru fript şi se aşază într-o tavă adîncă cu ulei, sare şi se dă la cuptor circa 25 minute. Se adaugă apoi roşiile curăţate, tăiate, ardeii fără seminţe tăiaţi julien, măslinele fără sîmburi, ceapa şi usturoiul tocate, sare, cimbru, piper alb, puţin zahăr, vin, ulei, apă, şi se dă din nou la cuptor circa 35 minute.

Se taie carnea felii, se aşază pe un platou adine cu sosul respectiv.

Se garniseşte cu macaroanele fierte tăiate bucăţi ameste­cate cu ciupercile sotate şi caşcaval ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.