Nisetru maresal

Printeaza

Nisetru maresal

Ingrediente:Nisetru maresal

  • 1,500 kg peşte
  • ou
  • pesmet
  • unt

Mod de preparare:

Fierbem nisetrul şi după ce se răceşte, îl tăiem în felii pe care le muiem întîi în ou bătut, apoi le batem în pesmet, în unt şi din nou în pesmet.

Cu 10 minute înainte de a sprvi la masă, prăjim bucă­ţile pe amîndouă părţile, pînă se rume­nesc.

Servim cu diferite garnituri şi sosuri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.