Negrese cu unt de arahide

Printeaza

Negrese cu unt de arahide din: ciocolata amaruie, unt, oua, zahar tos, cacao, faina integrala, praf de copt, unt de arahide.

Ingrediente:Negrese_cu_unt_de_arahide

  • 200 g ciocolata amaruie
  • 250 g unt nesarat, taiat cuburi
  • 4 oua, batute
  • 350 g zahar tos
  • 80 g cacao
  • 60 g faina integrala
  • 1 lingurita praf de copt
  • 200 g unt de arahide crocant

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 4/180°C. Tapetează forma rotundă de 20 cm cu hârtie de copt.

Topeşte untul şi ciocolata într-un vas la bain mărie. Când e rece adaugă ouăle.

Combină zahărul, cacaua, făina, praful de copt. Adaugă ciocolata topită şi ouăle bătute şi amestecă pentru a se combina omogen.

Toarnă jumătate de compoziţie în tava de copt, nivelează şi pune din loc în loc cu lingura junătate din untul de arahide.

Adaugă restul de compoziţie şi unt de arahide şi amestecă uşor cu scobitoarea. Dă la cuptor 45-50 minute.

Negrese cu unt de arahide

Negrese_cu_unt_de_arahide

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Negrese cu alune si ciocolata

Negrese cu alune si ciocolata din: ciocolata, unt, oua, zahar, alune de padure, stafide, praf de copt, zahar vanilat si faina. Ingrediente: 400 g ciocolata neagra de menaj 150 g unt 4 oua 200 g zahar 100 g alune de padure crude sfaramate 50 g stafide inmuiate in 50 ml rom 1 lingurita praf de copt […]

 

Negrese delicioase cu migdale

Negrese cu migdale din: unt, ciocolata neagra de menaj, oua, zahar tos, pudra de cacao, faina, ciocolata cu lapte, ciocolata alba de menaj si migdale. Ingrediente: 300 g unt 300 g ciocolata neagra de menaj, rupta bucati mari 6 oua mari 300 g zahar tos 40 g pudra de cacao, cernuta 75 g faina, cernuta 100 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.