Negresa pudrata cu cocos

Printeaza

Negresa pudrata cu cocos din: faina, apa, ulei, nuca, cacao, zahar, magiun de prune, margarina, esenta de rom, zahar vanilat, cocos, stafide.

Ingrediente:Negresa_pudrata_cu_cocos

  • 2 1/2 căni făină
  • 2 căni apă
  • 1/2 cană ulei
  • 1 cană nucă mărunţită
  • 2 linguri cacao
  • 12 linguri zahăr
  • 2 linguri magiun de prune

Pentru glazură:

  • 1/2 pachet margarină
  • 1 cană apă caldă
  • 1 esenţă de rom
  • 8 linguri zahăr cu vanilie

Pentru decor:

  • nucă de cocos si stafide

Mod de preparare:

Intr-un vas adânc, amesteci apa cu uleiul şi cu zahărul, până se topeşte. Adaugi nuca mărunţită, cerni făina şi o adaugi puţin câte puţin, amestecând să nu se formeze cocoloaşe. Adaugi şi cacaua, apoi adaugi magiunul de prune. Obţii o compoziţie vârtoasă, pe care o torni în tava tapetată cu hârtie de copt, lăsând-o la cuptor cam 25-30 de minute.

Cuptorul trebuie programat la 180 de grade. Verifici dacă s-a copt cu o scobitoare: dacă iese curată, înseamnă că s-a copt.

Pregăteşti glazura aşa: în apa caldă topeşti margarina şi zahărul, adăugând esenţa de rom. Torni glazura cât timp negresa e caldă, tăiată în pătrate. Pentru decor, presari nucă de cocos şi stafide.

E delicioasă!

 

Negresa pudrata cu cocos

Negresa_pudrata_cu_cocos

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.