Negresa cu zmeura si nuci pecan

Printeaza

Negresa cu zmeura si nuci pecan din: ulei de masline, ciocolata amaruie, zahar, oua, esenta de vanilie, faina, praf de espresso, praf de copt, sare de mare, zmeura, nuci pecan, sare de mare grunjoasa.

Ingrediente: Negresa cu zmeura si nuci pecan

  • ¼ cană ulei de măsline
  • 240gr ciocolata amăruie, tocata
  • ¾ cană zahăr
  • 2 oua
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • ¼ cană făină
  • 2 lingurite praf de espresso
  • 1/4 linguriță praf de copt
  • 1/4 linguriță sare de mare
  • 1 cană de zmeură proaspătă
  • 1/2 ceașcă nuci pecan tocate
  • sare de mare grunjoasă

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 170C.

Intr-o tava asezati hartie de copt.

La bain-marie amesteca uleiul de măsline și ciocolată amăruie la foc mic, amestecand pana cand ciocolata este complet topita și netedă.

Scoateți de pe foc și se adauga zahărul, incorporati ouale, unul cate unul, adaugati vanilie și băteti până zaharul este dizolvat.

Adaugati faina, praf de espresso, praf de copt și sare și amesteca pana la omogenizare.

Turnati in tava si se presara zmeura, nuci pecan și sare de mare grunjoasa

. Dati la cuptor și coaceti timp de aproximativ 30 de minute.

Scoateți din cuptor și se lasă să se odihnească timp de 30 de minute înainte de feliere.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Negresa cu sirop

Negresa cu sirop din: faina, ciocolata, oua, nuca, sirop de stevie, praf de copt, vanilie, scortisoara, ghimbir. Ingrediente: 200 g făină 150 g de ciocolată neagră 4 ouă 2 linguri sirop de stevie 1 linguriţă praf de copt 150 g nucă măcinată esenţă de vanilie scorţişoară ghimbir   Mod de preparare: Ciocolata se topeşte la bain-marie. […]

 

Negresa cu nuci si lapte de soia

Negresa cu nuci si lapte de soia

Negresa cu nuci si lapte de soia din: ciocolata, faina, zahar, margarina, praf de copt, lapte de soia, nuci. Ingrediente: 200 g ciocolată neagră 125 g făină 150 g zahăr pudră 100 ml lapte de soia 50 g margarină 1/2 plic praf de copt 100 g nuci un praf de sare   Mod de preparare: Ciocolata bucăţi […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.