Negresa cu migdale
PrinteazaNegresa cu migdale din: zahar, miere, ciocolata, oua, unt, faina, fulgi de migdale.
- 100 g zahăr
- 3 linguri miere
- 300 g ciocolată neagră
- 4 ouă
- 100 g ciocolată cu lapte
- 200 g unt
- 100 g făină
- 200 g fulgi de migdale
Mod de preparare:
Topeşti pe baie de aburi cele două tipuri de ciocolată. Intr-o altă cratiţă topeşti untul tot pe baie de aburi. Separat, mixezi 3 minute, ouăle cu zahărul şi cu mierea. Amesteci untul topit cu ciocolata topită.
Torni compoziţia în amestecul de ouă. Adaugi făina cernută ;i 100 g fulgi de migdale. Amesteci până obţii o compoziţie omogenă. Torni aluatul într-o tavă cu hârtie de copt.
Coci 25 de minute, la 180 °C.
Când este gata, o decorezi cu fulgi de migdale.
Pofta buna!