Negresa cu migdale

Printeaza

Negresa cu migdale din: zahar, miere, ciocolata, oua, unt, faina, fulgi de migdale.

Ingrediente:Negresa cu migdale

  • 100 g zahăr
  • 3 linguri miere
  • 300 g ciocolată neagră
  • 4 ouă
  •  100 g ciocolată cu lapte
  • 200 g unt
  • 100 g făină
  • 200 g fulgi de migdale

 

Mod de preparare:

Topeşti pe baie de aburi cele două tipuri de ciocolată. Intr-o altă cratiţă topeşti untul tot pe baie de aburi. Separat, mixezi 3 minute, ouăle cu zahărul şi cu mierea. Amesteci untul topit cu ciocolata topită.

Torni compoziţia în amestecul de ouă. Adaugi făina cernută ;i 100 g fulgi de migdale. Amesteci până obţii o compoziţie omogenă. Torni aluatul într-o tavă cu hârtie de copt.

Coci 25 de minute, la 180 °C.

Când este gata, o decorezi cu fulgi de migdale.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.