Negresa cu mascarpone

Printeaza

Negresa cu mascarpone din: ciocolata menaj, galbenusuri, zahar, unt, faina, praf de copt, lapte, fructe uscate, albusuri, branza mascarpone si zahar pudra.

Ingrediente:Negresa_cu_mascarpone

  • 500 g ciocolata menaj
  • 4 galbenusuri
  • 250 g zahar
  • 50 g unt
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • 1 pahar cu lapte
  • 100 g nuci sau fructe uscate

pentru crema:

  • 4 albusuri
  • 100 g branza mascarpone
  • 100 g zahar pudra

 

Mod de preparare:

Topeşte ciocolata la bain-marie, amestec-o cu unt, apoi las-o puţin deoparte, la cald. Freacă gălbenuşurile cu restul de unt şi zahărul tos. Adaugă ciocolata, nucile, praful de copt. Pune puţin câte puţin făina şi laptele, amestecând continuu.

Toarnă în forma tapetată cu hârtie de copt. Dă la cuptorul preîncăllzit pentru 20 de minute. Când e gata, lasă la răcit. Barte albuşurile spumă cu zahărul, amestecă apoi cu brânza. Taie negresa în pătrate, pe care le uneşti cu cremă de brânză.

Negresa cu mascarpone

Negresa_cu_mascarpone

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.