Negresa cu ciocolata

Printeaza

Negresa cu ciocolata din: apa, zahar, ulei, gem, cacao, faina, bicarbonat, otet, galbenusuri, coaja de lamaie, ciocolata neagra, ulei, frunze de menta.

Ingrediente:Negresa_cu_ciocolata

  • 2 1/2 cana apa
  • 1 1/2 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 4 linguri gem
  • 3 linguri cacao
  • 3 cani faina
  • 2 lingurite bicarbonat
  • 1/2 pahar otet
  • 3 galbenusuri
  • 1 fiola esenta de rom
  • coaja de la o lamaie

pentru decor:

  • 100 g ciocolata neagra menaj
  • 2 linguri ulei
  • frunzulite de menta

 

Mod de preparare:

Pui toate ingredientele intr-un bol si le amesteci cu telul. Torni compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Introduci forma în cuptorul preîncălzit circa 50 de minu­te. Scoţi şi tai prăjitura numai după ce s-a răcit bine.

Pentru decor, rupi ciocolata bucăţele, adaugi uleiul şi o topeşti pe baie de aburi. Torni în fir subţire ciocolata me­naj şi serveşti negresa ornată cu frunzuliţe de mentă.

Negresa cu ciocolata

Negresa_cu_ciocolata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.