Negresa cu alune

Printeaza

Negresa cu alune

O reteta delicioasa de negresa cu alune din: ciocolata amaruie, unt, zahar, oua, alune, faina si nuca de cocos.

Ingrediente:

  • 100 g ciocolată amăruie
  • 100 g unt
  • 250 g zahăr
  • 2 ouă
  • 100 g alune
  • 150 g făină
  • 100 g nucă de cocos

preparare:

Topeşte 100 g ciocolată la bain-marie împreună cu untul şi zahărul. Lasă să dea un clocot, două, după care opreşte focul.

Când s-a răcit, adaugă pe rând ouăle, restul de ciocolată ruptă în bucăţele, alunele zdrobite şi făina în ploaie. Amestecă uşor până se încorporează toate ingredientele.

Toarnă compoziţia într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină. Coace la cuptor, la foc moderat, aproximativ 25 de minute.

Negresa cu alune.jpg

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • negresa cu alune

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.