Nectar de vişine

Printeaza

Nectar de vişine

Ingrediente:Nectar de vişine

  • 4 kg vişine
  • 500 g zahăr

 

Mod de preparare:

Speli bine vişinele foarte coapte, le scoţi sâmburii şi le pasezi în mixer sau prin strecurătoare. Din 1 l de apă şi 500 g zahăr legi siropul pe foc.

Când acesta s-a legat (fierbe cu bule mici), adaugi piureul de vişine. Omogenizezi,ii torni în sticle mici, le legi cu celofan şi le fierbi 20 de minute pe baie de aburi.

Incoming search terms:

  • nectar de visine reteta

1 comentariu

  1. Ia sa fac si eu un nectar de visine. M-am saturat de cola 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.