Naut fierbinte cu spanac si bacon

Printeaza

Naut fierbinte cu spanac si bacon

Ingrediente:Naut fierbinte cu spanac si bacon

  • 1 fasie bacon
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingura otet de vin
  • 2-3 linguri naut din conserva
  • 1/2 punga de frunze de spanac

Mod de preparare:

Se taie o fâşie de baconîn felii mici şi se prăjeşte într-o tigaie de teflon încinsă împreună cu 1 căţel de usturoi tăiat fin.

Se adaugă l lingură de oţet din vin, 2-3 linguri de năut din conservă, scurs şi spălat si jumătate de pungă de frunze de spanac, amestecând până se înmoaie.

Se asezonează după gust şi se serveşte fierbinte.

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Imi place foarte mult nautul. Dar nu m-as fi gandit la combinatia naut cu spanac. Sigur o sa incerc aceasta reteta, macar din curiozitate 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.