Naut cu oua picante si rosii cherry

Printeaza

Naut cu oua picant si rosii cherry din: ulei, ceapa, usturoi, pasta de ardei iute, coriandru, supa de legume, naut, dovlecei, spanac, coriandru, oua.

Ingrediente:Naut_cu_oua_picante_si_rosii_cherry

  • 2 lingurite ulei
  • 1 ceapa mare, taiata in doua si feliata subtire
  • 3 catei de usturoi, feliati
  • 1 lingura pasta de ardei iute
  • 1 lingurita de coriandru macinat
  • 150 ml supa de legume
  • 400 g de naut, din conserva
  • 2 dovlecei, taiati in cubulete
  • 200 g de spanac tanar
  • 4 linguri de coriandru toact
  • 4 oua

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-o tigaie mare, adâncă, şi căleşte ceapa şi usturoiul circa 8 minute, amestecând ocazional, până când încep să devină aurii. Adaugă pasta de ardei iute şi coriandrul măcinat, amestecă bine, apoi toarnă peste ele supa şi năutul, cu tot cu lichidul din conservă.

Acoperă mâncarea şi las-o să fiarbă 5 minute, apoi zdrobeşte circa o treime din năut, pentru ca supa să fie ceva mai groasă. Pune roşiile şi dovleceii în tigaie şi fierbe-i uşor 10 minute, până când cei din urmă se frăgezesc. Incorporează spanacul, astfel încât să se înmoaie în tigaie.

Adaugă coriandrul tocat, apoi fă 4 adâncituri în mâncare şi sparge în ele ouăle. Acoperă tigaia şi găteşte totul 2 minute, apoi ia-o de pe foc şi lasă mâncarea 2 minute înainte de a o servi.

Naut cu oua picante si rosii cherry

Naut_cu_oua_picante_si_rosii_cherry

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.