Naut cu cuscus si carnati chorizo

Printeaza

Naut cu cuscus si carnati chorizo din: naut, carnati chorizo, cuscus, ceapa, unt, patrunjel, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Naut_cu_cuscus_si_carnati_chorizo

  • 1 cana cu naut fiert
  • 2-3 carnati chorizo
  • 150 g cuscus
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita cu unt
  • patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune la încins 2-3 linguri cu ulei. Adaugă cuşcuşul şi amestecă până ce capătă o culoare aurie. Presară sare şi piper, toarnă o cană cu apă şi lasă să fiarbă. Dacă e nevoie, adaugă apă. Lasă să se odihnească zece minute.

Taie carnaţii şi rumeneşte-i în ulei, după care amestecă-i uşor cu năutul şi cuşcuşul. Presară deasupra verdeaţa toca­tă fin şi ceapa călită în puţin unt. Potriveşte gustul de sare şi piper şi, dacă este nevoie, stropeşte cu puţin ulei.

Naut cu cuscus si carnati chorizo

Naut_cu_cuscus_si_carnati_chorizo

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Mai precis o adunatura, naut+cuscus+carnati … nu stiu ce fel de mancare iese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.