Naut cu carne de vita si leustean

Printeaza

Naut cu carne de vita si leustean din: năut, morcovi, foi de dafin, ceapa, sare, piper boabe, carne de vită, cartofi, leustean.

Ingrediente:Naut_cu_carne_de_vita_si_leustean

  • 300 g năut
  • 2 morcovi
  • foi de dafin
  • 2 cepe
  • sare
  • piper boabe
  • 500 g carne de vită
  • 2 cartofi
  • leustean

Mod de preparare:

Pui la înmuiat năutul peste noapte. Inainte de pre­parare îl strecori, apoi îl clăteşti cu apă rece. Car­nea o tai în bucăţi, morcovii curăţaţi îi tai rondele nu prea subţiri, iar cartofii în cubuleţe.

Intre timp, cureţi ceapa şi o toci mărunt. Pui totul în oala sub presi­une, adaugi sarea, piperul şi leuşteanul tocat. Torni puţină apă, pui capacul şi dai vasul pe foc.

La înce­put flacăra trebuie să fie mare, până în momentul fierberii. Când supapa elimină aburi, reduci flacăra la minimum. Timpul necesar pentru fierberea năutului este de 40-45 de minute.

Naut cu carne de vita si leustean

Naut_cu_carne_de_vita_si_leustean

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.