Napi cu sos

Printeaza

Napi cu sos

Ingrediente:Napi cu sos

  • 10 linguri aluat de clătite
  • 5 roşii
  • grăsime pentru sos de roşii
  • sare

Mod de preparare:

Curăţăm şi spălăm napii, îi uscăm în­tr-un şervet, îi punem într-o cratiţă adîncă cu unt fierbinte, adăugăm zeamă de lă­mîie şi sare, rumenindu-i pe toate păr­ţile. Apoi turnăm sos de roşii şi fierbem napii pînă se moaie.

După aceea scoatem napii pe o far­furie lungă, adîncă, iar sosul îl strecu­răm, punem în el o bucată de unt, adău­găm după gust zeamă de lămîie şi îl tur­năm peste napi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.