Musli elvetian crud

Printeaza

Musli elvetian crud din: fulgi de ovaz, seminte de floarea-soarelui, nuci, sirop de agave, suc de lamaie, praf de roscova, banana, mar, stafide, lapte de migdale.

Ingrediente:Musli elvetian crud

  • o ceaşcă de fulgi de ovăz
  • un sfert de ceaşcă de seminţe de floarea-soarelui, înmuiate în apă
  • o jumătate de ceaşcă de nuci, înmuiate în apă
  • două linguri de sirop de agave
  • două linguri de suc de lămâie
  • o lingură de praf de roşcova
  • o jumătate de ceaşcă de banană feliată
  • o jumătate de ceaşcă de măr ras
  • patru linguri de stafide (facultativ)
  • două ceşti de lapte de migdale

 

Mod de preparare:

Puneţi ovăzul, seminţele de floarea-soarelui, siropul de agave, sucul de lămâie şi praful de roşcovă într-un vas mare. Amestecaţi ingredientele până se combină bine.

Adăugaţi în muşii feliile de banană şi mărul ras (păstraţi câteva felii de banană şi pentru decor).

Turnaţi muşii în boluri pentru micul dejun. Garnisiţi cu rondele de banană, adăugaţi şi stafide dacă doriţi, şi turnaţi peste toate laptele de migdale.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.