Muschiulet umplut

Printeaza

Muschiulet umplut

Muşchiuleţii de porc se înţeapă cu un cuţit ascuţit fără să se ajungă în cealaltă parte. Se face un orificiu cât mai larg pentru a intra multă umplutură.

Acest muşchi se pune la maşina de cârnaţi (sau chiar manual) şi se umple cu pastă de cârnaţi.

După aceea se întinde prapurul de porc pe masă şi se împarte în două ca să putem înveli amândoi muşchii mai strâns. De obicei se păstrează la congelator şi se prăjeşte în cuptor.

Muschiulet umplut

Muschiulet umplut

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.