Muschiulet de porc impletit cu sos de usturoi

Printeaza

Retete de sarbaroi: Muschiulet de porc impletit cu sos de usturoi din: muschiuleti de porc, usturoi, ulei de masline, cimbru, boia de ardei, cognac, sare si piper.

Ingrediente:

  • 4 muschiuleti de porc
  • 8 catei de usturoi
  • 100 ml ulei de masline
  • 5-6 fire de cimbru verde
  • 2 linguri boia de ardei
  • 50 ml cognac
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati muschiuletii de pielite si de tendoane, spalati-i, scurgeti-i bine de apa si stergeti-i cu servetele. Taiati in 5 suvite egale, pe lungime, dinspre partea groasa catre partea subtire. Lasati netaiata o portiune de circa 3-4 cm la partea groasa, astfel incat suvitele de carne sa ramana impreuna.

Presarati carnea cu boia, sare si piper, apoi impletiti suvitele de carne si puneti printre acestea feliute subtiri de usturoi. Stropiti muschiuletii astfel impletiti cu ulei si cognac si puneti-i intr-o tava, pe hartie de copt. Adaugati o cana cu apa si puneti tava in cuptorul incins.

Coaceti la foc potrivit, circa 50 de minute. Serviti muschiuletul de porc impletit, cald, stropit cu sosul din tava, alaturi de salata verde.

Muschiulet de porc impletit cu sos de usturoi

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • muschiulet de porc impletit la cuptor

1 comentariu

  1. Interesanta reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.