Muschiulet de vita cu rosii si ceapa

Printeaza

Muschiulet de vita cu rosii si ceapa din: musciulet, mustar, rosie, ulei, ceapa, gelatina, piper.

Ingrediente: Salata_de_porumb_cu_carne_de_vita_03

  • 600 g muşchiuleţ
  • piper
  • 1 lingură muştar
  • 1 ro­şie
  • 300 ml ulei
  • 1 ceapă
  • 200 ml supă de carne
  • 2 linguriţe gelatină

 

Mod de preparare:

Se curăţă muşchiuleţul de pieliţă, apoi se presară cu piper. Se întinde de jur-împrejur un strat gros de muştar, apoi se aşază bucata de carne într-o cratiţă şi se adaugă ulei.

Se pune apoi în frigider şi se lasă să stea timp de 2 zile, la marinat. Se scoate apoi din marinată şi se prăjeşte muşchiuleţul pe toate părţile câte 3 minute.

Se lasă să se răcească, apoi se aşază deasupra o greutate şi se dă la rece, cât să fie aproape îngheţat.

Inainte de servire se taie felii subţiri, ca­re se vor unge cu un strat de gelatină, fiartă în prealabil în supa de carne. Feliile de muşchiuleţ se decorează cu felii de roşii şi de ceapă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.