Muschiulet de porc invelit in ficatei si aluat

Printeaza

Muschiulet de porc invelit in ficatei si aluat din: pachet aluat fraged, ficăţei de pui, sare, piper, unt, ceapa, mustar, muşchiuleţ de porc, marar, patrunjel verde, oua, ciuperci, ceapa verde, zeamă de lămâie.

Ingrediente:Muschiulet de porc invelit in ficatei si aluat

  • 1 pachet aluat fraged
  • 300 g ficăţei de pui
  • sare
  • piper
  • 50 g unt
  • 2 cepe
  • 1 linguriţă muştar
  • 1 muşchiuleţ de porc
  • mărar
  • pătrunjel verde
  • 1 ou
  • 300 g ciuperci
  • ceapă verde
  • zeamă de lămâie

Mod de preparare:

Prăjeşti ficatul de pui în unt. Sărezi şi piperezi. Se­parat, căleşti ceapa, amesteci cu ficatul prăjit şi apoi torni într-un blender şi pasezi.

Dacă este ca­zul, mai pui sare şi piper, mai adaugi puţin unt, apoi muştarul şi verdeţurile tăiate fin. Muşchiuleţul îl frigi uşor în ulei.

Aluatul îl tai în dreptunghiuri şi le întinzi cu sucitorul, pentru a nu fi foarte groase foile. Fiecare drept­unghi de foaie îl ungi cu pasta de ficăţei, peste care aşezi câte o bucată de muşchiuleţ.

Rulezi, închizi pacheţelele foarte bine şi le ungi cu ou bătut, după care le coci până devin aurii.

Le serveşti cu salată de ciuperci. Ciupercile le feliezi, le dai într-un clocot, apoi le scurgi de apă şi le răceşti. Amesteci apoi ciupercile cu ceapă tăiată mărunt, cu mărar verde, ulei, zeamă de lămâie, sare şi piper.

 

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.