Muschiulet de porc in bacon

Printeaza

Muschiulet de porc in bacon din: muschi de porc, bacon, vin, cimbru, rozmarin, sare, piper.

Ingrediente:Muschiulet de porc in bacon

  • 400-500 g muşchi de porc
  • 10 felii bacon
  • ulei
  • vin alb
  • cimbru
  • rozmarin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pregăteşti o marinată din ulei, sare, cimbru, rozmarin şi piper, pui în acest amestec muşchiul şi îl laşi la macerat 2 ore, la rece. Ulterior, tai carnea în bucăţi potrivite, pe care le înfăşori în câte o felie de bacon şi le asiguri cu scobitori.

Stropeşti cu puţin ulei tava, aşezi bucăţile de muşchiuleţ şi le adaugi puţină apă la bază, acoperi cu staniol şi dai la cuptor.

După 15-20 de minute, îndepărtezi folia de aluminiu, adaugi vinul combinat cu puţină apă şi dai în continuare la cuptor până se rumenesc frumos bucăţile de came.

 

Muschiulet de porc in bacon

Muschiulet de porc in bacon

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.