Muschiulet de porc impanat cu piept ardelenesc

Printeaza

Muschiulet de porc impanat cu piept ardelenesc din: muşchiuleti de porc, piept ardele­nesc, ustu­roi, ulei, condi­mente pentru carne de porc, apa.

Muschiulet_de_porc_impanat_cu_piept_ardelenesc

Ingrediente:

  • 2 muşchiuleti de porc de 1 kg
  • 100 g piept ardele­nesc
  • 1 căpăţână ustu­roi
  • 2-3 linguri ulei
  • 2 linguri condi­mente pentru carne de porc
  • 1 cană de apă

Mod de preparare:

Speli muşchiuleţii de porc, îi scurgi de apă, îi usuci şi apoi îi crestezi din loc în loc. Ungi carnea cu ulei şi o împănezi cu o feliuţă de piept ardelenesc şi 1/2 căţel de usturoi în fiecare crestătu­ră. Pui condimentul şi aşezi carnea în tavă, împreună cu 1 cană de apă.

Dacă apa din tavă scade, mai adaugi cât e nevoie. Frigi nuşchiuleţul în cuptor, la început la o temperatură mai înaltă şi îl laşi timp de 15-20 de minute, apoi la foc mai slab, circa 1 oră, până se rumeneşte frumos. Serveşti muşchiuleţul cu’ garnitură de cartofi ratur şi cu fasole verde.

Muschiulet de porc impanat cu piept ardelenesc

Muschiulet_de_porc_impanat_cu_piept_ardelenesc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.