Muschiulet de miel cu sos de portocale

Printeaza

Muschiulet de miel cu sos de portocale din: muschiulet de miel, ulei de masline, unt, sare, piper, rozmarin, usturoi, vin, portocale, smantana, coniac.

Ingrediente:Muschiulet de miel cu sos de portocale

  • 1 kg muschiuleţ de miel
  • 2 linguri ulei de masline
  • 30 g unt
  • sare
  • piper
  • 2 buc rozmarin
  • 3 buc usturoi tocat mărunt
  • 200 ml vin alb sec
  • 2 portocale, putina coaja rasa si sucul
  • 50 ml smântână
  • 25 ml coniac
  • o portocală (felii caramelizate în zahăr, pentru decor)

 

Mod de preparare:

Se condimentează carnea, se prăjeşte în ulei şi unt, se păstrează la cald. Se adaugă rozmarinul şi usturoiul în jusul de la friptură. Se stinge cu vinul şi cu sucul de portocale, se reduce prin fierbere la jumătate. Se finisează cu smântână şi coniac.

Se toarnă sosul peste fileurile de miel şi se servesc imediat.

 

Muschiulet de miel cu sos de portocale

Muschiulet de miel cu sos de portocale

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.