Muschiulet cu legume si mustar

Printeaza

Muschiulet cu legume si mustar din: carne de porc macră, ardei gras roşu sau gogoşar, ardei gras verde, ceapa, telina, morcovi, unt, muştar, vin, zahar, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Muschiulet_cu_legume_si_mustar

  • 1 kg carne de porc macră
  • 1 ardei gras roşu sau 1 gogoşar
  • 1 ardei gras verde
  • 2 cepe
  • 1/2 ţelină mică
  • 2 morcovi
  • 1 lingură unt
  • 2 linguriţe muştar
  • 1 cană vin
  • 1 linguriţă zahar
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:

Baţi puţin carnea cu ciocanul de şniţele, o condimentezi cu sare şi piper, o ungi cu unt şi o laşi la rece. Cureţi zarzavatul, tai ardeii şi ceapa julien, dai pe răzătoarea mare morcovii şi ţelina. Căleşti ceapa, adaugi morcovii şi ţelina, iar când s-au înmuiat, pui şi arde­

Condimentezi cu sare şi piper, adaugi puţină apă şi, când s-au înmuiat, întinzi amestecul de le­gume pe bucata de carne. Amesteci zahărul cu mustar. Rulezi bucata de carne, o legi cu aţă şi ungi friptura cu amestecul de zahăr şi mustar.

Presari piper proaspăt măcinat, aşezi friptura într-o tavă în care ai pus vinul şi puţin ulei şi dai friptu­ra la cuptor circa 1 oră. înainte să o serveşti, îi scoţi aţa şi o tai felii.

Muschiulet cu legume si mustar

Muschiulet_cu_legume_si_mustar

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.