Muschiulet cu ciuperci

Printeaza

Muschiulet cu ciuperci din: muschiulet de porc, ciuperci, masline, unt, ulei, vin.

Ingrediente:Muschiulet cu ciuperci

  • 500 g muşchiuleţ de porc
  • 300 g ciuperci proaspete
  • 100 g măsline feliate
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri ulei
  • 150 ml vin alb sec
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se porţionează şi se rumeneşte în amestec de unt topit şi ulei. După ce şi-a schimbat culoarea uniform se scoate.

Se pun ciupercile, se lasă să se evapore apa şi se adaugă carnea. Se pun şi măslinele, vinul, sare şi piper. Se lasă 15 minute cu capac şi 5 minute fără.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.